видови на мармалад

  • мешан мармалад

    Мармаладот е специфичен тип кој во својот состав содржи неколку типови на свежо овошје кое благодетно делува на човековиот организам. Идеална комбинација е со додаток на чај или свежо млеко. Мармаладот има 2 години рок на траење.

    пакување: 20Г