нашите продукти

 • мед

  Како главна и основна дејност за отпочнување на нашата компанија беше токму лансирањето на производствена линија на широк асортиман на пчелни продукти.

  види галерија
 • мед во мало пакување

  Како главна и основна дејност за отпочнување на нашата компанија беше токму лансирањето на производствена линија на широк асортиман на пчелни продукти.

  види галерија
 • мармалад

  Мармаладот е едно од овошните продукти карактеристични за неговиот добар вкус, но и состав од свежите овошја кои ги има во екот на целото лето.

  види галерија
 • медни компоненти

  пчелни природни производи со лековити својства. во нашиот асортиман застапени се 3 типови на медни компоенти: пропомед, ројалвит и ројалфлор.

  види галерија
 • матичен млеч

  МЛЕЧОТ Е ХРАНА КОЈА СОДРЖИ: АМИНОКИСЕЛИНИ,БЕЛКОВИНИ, МИКРО - ЕЛЕМЕНТИ, ХОРМОИ, ЕНЗИМИ И МИНЕРАЛНИ СОЛИ. МЛЕЧОТ СОДРЖИ ВИСОКО - ХРАНЛИВИ МАТЕРИИ И ГО ЗАЈАКНУВА И ПОТХРАНУВА ОРГАНИЗМОТ.

  види галерија
 • цветен прав

  Цветниот прав претставува 100% природен био енергетик за регенерација и ревитализација на организмот. Делува благодетно за човечкиот организам.

  види галерија