типови медни компоненти

 • пропомед

  пчелин природен производ со лековити својства. мешавина на сортен мед со прополис. содржи голем процент на јаглехидрати,минерални материи и витамини ( А, б1, б6, б12, ц, е ). состав: мед 98,75% и прополис 1,25% (екстракт)

  пакување: 250Г

 • ројалвит

  суспензија на матичен млеч (аминокиселини, витамини, хормони) и мед. го нормализира функционирањето на нервниот систем, избегнува појава на анемија и зголемен крвен притисок, ја спречува артериосклерозата и го намалува холесторолот во крвта.

  пакување: 250Г

 • ројалфлор

  ароматичен мед, матичен млеч и цветен прав. го нормализира функционирањето на нервниот систем, ја елиминира појавата на анемија и зголемен крвен притисок, ја спречува артерисклерозата и го намалува холестеролот во крвта. Благотворно дејствува при појавата на чир на желудникот.

  пакување: 250Г