мед во мало пакување

  • мед во мало пакување

    СОДРЖИ ПОВЕЌЕ ЕТЕРСКИ МАСЛА И ОСОБЕНО ИМ СЕ ПРЕПОРАЧУВА НА СРЦЕВИТЕ БОЛНИ, А МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ И КАЈ РЕСПИРАТОРНИТЕ ЗАБОЛУВАЊА. ИМА НЕОГРАНИЧЕН РОК НА ТРАЕЊЕ.

    Пакување: 20г / 25г